Festvåning
Trerättersmeny
Festmenyer mars-sept 2025
3-Rättersmeny 1 -- 495kr/Person
Gubbröra på Matjessill på mörkt bröd med forellrom, gräslök och kokt ägg
med rotfruktspytt, äppel-calvadossås, dragonolja och ugnsrostad potatis
3-Rättersmeny 2 --- à 575kr
Med surdesgrutonger och jätteräkor piri-piri el veg: sojabönor och friterad tofu piri-piri
med örtcrème, lättpicklade primörer med sotad romansallad. Dragonolja och kokt färskpotatis med dill och flingsalt
Med inkokta björnbär, citroncurd och hasselnötscrunch
3-Rättersmeny 3 -- 645 kr/person
Med dill, citron och sikrom på dinkelbröd
Serveras med basilikaemulsion, sparris och gulbeta med citronolja, Picklad rödlök, kokt potatis med brynt smör och flingsalt
med mousse på vit choklad och mascarpone, citroncrunch
3-Rättersmeny 4 --- 670 kr/person
Serveras med sojaemulsion, sallad på rättika, wakame och rimmad gurka med mangoketchup
Serveras med saltbakade betor, pinjefrön och brytbönor, vitlöksbakade körsbärstomater, ruccolaaïoli och timjanrostad färskpotatis
Serveras på fransk chokladkaka med hallon-lakritscoulis och limemascarpone
3-Rättersmeny 5 -- 670 kr/person
Serveras med tryffel- & citronkräm, rucccola-svartpepparmousse, friterad kapris & krasse
Med grillad zuccini, aubergine och paprika med vitlök och olivolja, Kalamataoliver, Tapenade och Sötpotatisrouille, grillad confiterad potatis
på Brownie med karamelliserat havre, marängsmulor och röda bärcoulis
3-Rättersmeny 6 -- 750 kr/Person
Tartar på lenrimmad lax och gravade pilgrimsmusslor, lime, melon och confiterad silverlök, forellrom och svart tryffel-citronemulsion, algcoleslaw samt friterad sötpotatis
med gräslöks-brynt smöremulsion, grillad fänkål och sparris med rökt paprikaolja, citronpicklad silverlök kokt färskpotatis med flingsalt
lagrad Gruyère, Fourme d’Ambert och Manchego, portvinskokt fikonmarmelad och tunnt spisknäcke
3-Rättersmeny 7 -- 840 kr/Person
med tomat, lime, koriander och agua-chili, citrus-avocadocrème
Serveras med rödvinssås, nattbakad plommontomat med vitlök och olivolja, rostade rotfrukter och baconstekta bönor, fransk potatisgratäng med dijon och lagrad ost
Savoardikex och mascarpone med amarettolikör och fläder