Catering
Trerättersmeny minimum 15 port
Menu
3-Rättersmeny 1 -- 295kr/Person
med rotfruktspytt, äppel-calvadossås, dragonolja och ugnsrostad potatis
med rotfruktspytt, äppel-calvadossås, dragonolja och ugnsrostad potatis
3-Rättersmeny 2 -- 355kr/Person
med mousse på lax och pepparrot, regnbågsrom och friterad skocka (alt rostad rotselleripuré och algkaviar)
med julienne på kålrabbi och morot, ruccolaemulsion samt potatispanna med lök och vinaigrett
Med inkokta björnbär, citroncurd och hasselnötscrunch
3-Rättersmeny 3 -- 395kr/Person
Serveras med citronvinsås, svamp efter säsong, citroninkokt karamelliserad morot, haricots verts och picklad rödlök, kokt potatis med brynt smör och flingsalt
med lingon och kolakakor
3-Rättersmeny 4 -- 470kr/Person
Serveras med sojaemulsion, sallad på rättika, wakame och rimmad gurka med mangoketchup
Serveras med saltbakade betor, pinjefrön och brytbönor, vitlöksbakade, blomkålscrème, plommon-rödvinsky, Pommes Fondant
Serveras på fransk chokladkaka med hallon-lakritscoulis och limemascarpone
3-Rättersmeny 5 -- 540kr/Person
Serveras med tryffel- & citronkräm, rucccola-svartpepparmousse, friterad kapris & krasse
Serveras ,med sås på skaldjursfond med dragon och cognac, confiterad grillad rotselleri och Pommes Fondant
på Brownie med karamelliserat havre, marängsmulor och röda bärcoulis
3-Rättersmeny 6 -- 570kr/Person
Tartar på lenrimmad lax och gravade pilgrimsmusslor, lime, melon och confiterad silverlök, forellrom och svart tryffel-citronemulsion, algcoleslaw
Serveras med rödvinssås, nattbakad plommontomat med vitlök och olivolja, rostade rotfrukter och baconstekta bönor, fransk potatisgratäng med dijon och lagrad ost
lagrad Gruyère, Fourme d’Ambert och Manchego, portvinskokt fikonmarmelad och tunnt spisknäcke